Image
Filippa Wallin.
Filippa Wallin.

Lindahl-advokat ny styrelseledamot i Gullringsbo Egendomar

Karriär Filippa Wallin, advokat och partner på Lindahl, har utsetts till ny ledamot i Gullringsbo Egendomar. Hon tillträder styrelsen den 1 december.
Publicerad den 29 November 2022

Filippa Wallin är advokat på Advokatfirman Lindahl där hon arbetar med såväl ägarledda som börsnoterade kunder. Hon har särskilt bred erfarenhet av att arbeta med finansieringsfrågor, bolagsstyrning, ägarstrukturer och skatterätt.

– Filippa Wallin har under en längre tid funnits i Gullringsbos och koncernens närhet, dels som juridisk rådgivare, dels som sekreterare i både moderbolagets och många av dotterbolagens styrelser. Vi är mycket glada över att hon nu tackat ja till att vara ledamot i styrelsen. Filippas sakkunskap men också allmänna tankar och idéer kommer att addera mycket nyttigt till styrelsen, säger Hans Eliasson, styrelseordförande i Gullringsbo Egendomar.

– Jag är väldigt glad över frågan om att gå in som ledamot i Gullringsbos styrelse. Både som sekreterare i styrelsen och i mitt vardagliga arbete har jag fått möjligheten att lära känna företaget och koncernen ingående. Det är ett gediget företag som är intressant att följa och vara delaktig i. Jag hoppas att jag med min erfarenhet av många såväl ägarledda som börsnoterade företag kan bidra med både expertis och allmänna synpunkter, säger Filippa Wallin.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie om hållbart byggande: Greenwashing och gammalt tänk

Bygg/Arkitektur Fastighetssverige artikelserie om hållbart byggande når sin tredje och sista del. För Fastighetssverige berättar arkitekten Peter Ullstad från Codesign om hur vanligt så kallad greenwashing är i byggbranschen, en lite självbelåten bransch och hur tänket kring byggmaterial måste ändras för att ta nästa steg i hållbarhetsfrågan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige