Image
Linda Persson.
Linda Persson. Bild: Bockasjö

Linda Persson till Cushman & Wakefield

Bolag Cushman & Wakefield förstärker bolaget genom att rekrytera Linda Persson som Associate Director inom logistik till affärsområde leasing.
Publicerad den 17 November 2020

Linda Persson har anställts som Associate Director med fokus på logistik och kommer att ansluta till Agency Leasing i början av februari. Innan dess har Linda Persson varit på Savills, JLL och Colliers med roller inom uthyrning i den industriella sektorn.
– Jag ser att logistikmarknaden har en fortsatt stark tillväxt. E-handeln tar mer och mer yta och våra konsumtionsmönster påverkar vart varuägarna lägger sina lager. Att nu få dela den kunskapen med ett redan starkt team känns som ett vinnande koncept, säger Linda Persson.

Cushman & Wakefield rekryterar även Ewa Hellströmer som i dag arbetar som Floor manager i ett av bolagets projekt - Ursvik Entré. Hon kommer närmast från egen verksamhet och har tidigare bland annat arbetat på Veidekke. Hon har en lång historik inom fastighetsbranschen i olika roller.
– Vi har under många år varit marknadsledande inom transaktioner och värdering inom logistik. Genom rekryteringen av en av marknadens absoluta toppkrafter inom logistikuthyrning kommer vi att kunna bredda vårt tjänsteutbud till våra kunder ytterligare. Vi välkomnar Linda till vårt redan starka team. Rekryteringen av Ewa Hellströmer är ett led i att vara fortsatt ledande inom kontorsuthyrning i Stockholm. Ewa breda erfarenhet och senioritet kommer att borga för många lyckade uthyrningar för oss och våra kunder, säger Karl Persson, vd för Cushman & Wakefield.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Ett märkligt beslut" – kritik mot hovrättens beslut om presumtionshyra

Juridik Att hovrätten i två olika fall tagit beslut om en beräkningsmodell för hyreshöjningar av presumtionshyror har upprört många känslor. I en debattartikel i Svenska Dagbladet förra veckan gick representanter från fastighetsbranschen ut och kritiserade vilka konsekvenserna kan bli både på kommande hyresförhandlingar – och på längre sikt i byggandet av hyresrätter. Fastighetssverige har djupdykt i de upprörda åsikterna om hovrättens agerande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige