Image
Lulu Gylleneiden och Fredrik Johansson.
Lulu Gylleneiden och Fredrik Johansson. Bild: Lidl

Lidl rekryterar från NCC

Bolag Lidls expansion i Sverige fortsätter i hög takt med nya butiker, lager och huvudkontor. I fokus står hållbarhet och innovation med målet att göra Lidl tillgängligt för fler svenskar i hela landet. Nu förstärks fastighetskontoret i Malmö med rekryteringen av Fredrik Johansson som kliver in som ny fastighetsutvecklare.
Publicerad den 25 September 2019

– Jag ser Lidl som en kaxig uppstickare i sin bransch, med väldigt höga ambitioner och en långsiktig strategi när det kommer till utvecklande och ägande av sina fastigheter. Jag ser fram emot att vara en del av den fortsatta expansionen av hållbara butiker och är stolt över att arbeta för ett globalt företag som sätter vår miljö väldigt högt upp på agendan i alla led, säger Fredrik Johansson, fastighetsutvecklare för Lidl Sverige.

Fredrik Johansson kommer närmast från NCC Property Development där han under fem år framförallt arbetat med uthyrning och utveckling av kontorsfastigheter i Västra Hamnen och Hyllie. Senast arbetade han med Multihuset på Limhamn med bland annat livsmedel, bostäder, vårdcentral, parkering och förskola i samma hus som nyligen invigts. Dessförinnan var Fredrik Johansson regionchef på Komfast med bland annat uthyrningen av kontor på Emporia.

Tillsammans med etablering- och förvaltningsavdelningen ska han ta Lidls expansion till nästa nivå i Södra Sverige. Målet är att det ska finnas 200 butiker från norr till söder till och med 2020.
– Med våra högt ställda ambitioner är strategiska nyrekryteringar av största vikt. Vi växer starkast i branschen och med hög kompetens kan vi fortsätta hålla högt tempo i vår nybyggnation. säger Lulu Gylleneiden, fastighetschef för Lidl.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Ambitiösa tillväxtplaner" för Skanska Nya Hems nya affärsutvecklingschef

Stockholm Bengt Fardelius blir ny affärsutvecklingschef för Skanska Nya Hem Stockholm. Målet nu är att få verksamheten att växa genom markförvärv, och för Fastighetssverige pekar han ut flera områden som är extra intressanta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY