Image
Lidéns köper Almanackan 2 i Bromma.
Lidéns köper Almanackan 2 i Bromma. Bild: Newsec

Lidéns gör första förvärvet i Stockholm

Transaktioner Lidéns Fastigheter har förvärvat en hyresfastighet i Bromma, Stockholm, av en privatperson för 41 miljoner kronor.
Publicerad den 11 April 2022

Newsec var säljarens rådgivare.

Fastigheten Almanackan 2 uppfördes 1944 och är belägen nära Abrahamsbergs t-banestation. Bostadsfastigheten omfattar tolv lägenheter med en total BOA om 672 kvadratmeter samt två lokaler med en total LOA om 149 kvadratmeter. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 41 miljoner kronor.

– Vi upplever en mycket stark efterfrågan på attraktivt belägna hyresfastigheter i Stockholm och att affärer görs på höga nivåer, säger Mattias Andersson, Head of Capital Markets Mid Cap, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Lidéns Fastigheter är ett familjeföretag som tidigare har varit etablerade i Östergötland med Linköping som utgångsläge. Det här är bolagets första förvärv på Stockholmsmarknaden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige