Image
Lidén Group köper in sig i Gausta View.
Lidén Group köper in sig i Gausta View. Bild: Guasta View

Lidén Group köper i norsk skidort

Transaktioner Lidén Group blir delägare i fastighetsbolaget Gausta View.
Publicerad den 24 November 2020

Gausta View är ett fastighetsbolag har som mål att inom tio år bli en ledande aktör inom fastigheter i den norska skidorten Gausta. Redan i början av 2021 börjar man bygga den första etappen av ett lägenhetskomplex med 68 lägenheter med 340 gästbäddar. Tomten man köpt ligger i A-läge direkt vid skidanläggning och bygglov är beviljat.

Lidén Group går in som delägare i bolaget från och med årsskiftet.
– Detta är ju ett projekt som vi inte fick missa när vi fick chansen. Skidorten har en fantastisk potential med en storslagen natur och en med en fallhöjd som närmar sig de vi ser i Alperna så detta är spännande, säger Magnus Lidén, vd för Lidén Group.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige