Image
Pilen 4.
Pilen 4. Bild: Lidén Group

Lidén gör sitt första förvärv i Trollhättan

Transaktioner Lidén kliver in i Trollhättan genom att köpa en centralt belägen hyresfastighet innehållandes tolv lägenheter med en totalt uthyrbar area på 1 026 kvadratmeter.
Publicerad den 16 Mars 2020
Magnus och Marcus Lidén. Bild: Lidén Group
Magnus och Marcus Lidén.

Fastigheten Pilen 4 är byggd 1945 och är rotad 1989.
– Det känns extra spännande med detta köp, dels för att det blir vårt första förvärv i Trollhättan men också för att just denna fastighet under 90-talet ägdes av vår far, säger Magnus Lidén, vd för Lidén.

Lidén Group AB är sedan tidigare en av de större aktörerna i Uddevalla och Vänersborg och med förvärvet i Trollhättan bildar man Region Trestad som förvaltningsenhet.
– Staden passar vår förvaltning riktigt bra då vi redan har en väl fungerande organisation i området. Dessutom är det en riktigt fin fastighet, säger Michael Andersson, förvaltare Trestad.

Tillträde sker 1 maj 2020 och Svensk Fastighets Rådgivning har varit rådgivare i affären.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige