Image
Aspia tar plats i Diös företagshus Hjorten i Skellefteå.
Aspia tar plats i Diös företagshus Hjorten i Skellefteå. Bild: Diös

Ledande företagspartner tar plats i Diös företagshus Hjorten

Uthyrning Fastighetsägaren Diös utveckling av företagshuset Hjorten på Nygatan i centrala Skellefteå fortsätter attrahera nya hyresgäster. Från och med januari 2022 kommer rådgivnings- och redovisningsbyrån Aspia ha ett av sina totalt 60 kontor i Hjortens anrika lokaler, som Diös utvecklar till ett modernt och flexibelt kontorskoncept.
Publicerad den 3 September 2021
Annons
Image

Aspia, som sedan tidigare har ett kontor i Skellefteå, är landets ledande företagspartner med tjänster inom bland annat redovisning, lön, affärsrådgivning och skattetjänster. Genom flytten till nya och moderna lokaler i Hjorten vill man befästa sin roll som skellefteföretagarnas bästa företagspartner.
– Det har från start varit ett stort intresse för den positiva utvecklingen av Hjorten, och vi är väldigt glada över att ha tecknat ytterligare ett viktigt avtal i fastigheten. Det känns riktigt bra att välkomna Aspia som ny hyresgäst hos oss, och som granne i huset. Nu ser vi fram emot att utveckla ett kontor som möter deras högt ställda krav på en attraktiv och trivsam arbetsmiljö, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå.

Av Aspias 1450 anställda kommer 32 av dem husera i Hjorten med start i början på nästa år.
– Den optimism och framtidstro som genomsyrar hela regionen är något som ligger helt i linje med vad vi på Aspia värderar och vill bidra till. Med vårt nya läge blir vi än mer tillgängliga, och det känns bra att kunna verka i en fastighet där historia kombineras med moderna och hållbara lösningar, säger Andreas Boman, kontorschef på Aspia.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY