Image
Lars Nylund.
Lars Nylund. Bild: Fastighets AB Folkets Hus

Lars Nylund ny vd för Fastighets AB Folkets Hus

Bolag Lars Nylund blir ny vd för Fastighets AB Folkets Hus i Stockholm och Banfast Förvaltning AB. Bolaget äger fastigheter och ansvarar för förvaltningen av flera fastigheter i området runt Norra Bantorget i Stockholm.
Publicerad den 8 Juli 2022

Lars Nylund, som idag är fastighetschef på Familjebostäder, tillträder som vd den 1 oktober 2022. Tidigare har Lars haft ledande positioner vid bland annat Fortifikationsverket. Han efterträder Lars Sandberg som går i pension.
– Jag är mycket glad över rekryteringen av Lars Nylund som ny vd för Fastighets AB Folkets hus. Vi står inför stora projekt i både anpassningen av Norra Latin till skolan och upprustningen av Folkets Hus. Den erfarenhet som Lars för in i detta arbete kommer att stärka vår verksamhet. Att Lars dessutom har stor kompetens inom vår andra sektor, fastighetsförvaltning, ger bolaget en ledning som kan utveckla verksamheten ytterligare, säger Annika Nilsson, ordförande för Folkets Hus.
– Fastighets AB Folkets Hus äger fantastiskt fina hus runt Norra Bantorget och står nu inför stora projekt och en utveckling av sin förvaltningsverksamhet i Banfast Förvaltning AB. Jag är tacksam över förtroendet och ser med glädje och ödmjukhet fram emot att tillsammans med kunder, medarbetare och styrelse leda bolaget framåt, säger Lars Nylund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige