Image

Landsting samlokaliserar i Klöverns regi

UTHYRNING Inom kort kommer 120 personer utspridda på olika förvaltningar inom Landstinget i Uppsala län att samlas i en av Klöverns fastigheter - Uppsala Business Park.
Publicerad den 30 Oktober 2008

Den huvudsakliga verksamhet som kommer att drivas på Uppsala Business Park är ekonomi – och löneadministration, till detta kommer sen mindre administrativa verksamheter, som skall samordnas för att minska sårbarheten och öka tillgängligheten samt säkra de administrativa processerna inom landstinget.

Uppsala Business Park har kunnat erbjuda Landstinget i Uppsala län förutsättningarna för en trevlig arbetsmiljö, med tillgång till de faciliteter som efterfrågats i effektiva och ändamålsenliga lokaler.

Henrik Lindley, marknadschef på fastighetsbolaget Klövern som äger och hyr ut lokaler i Uppsala Business Park är imponerad av fastighetens flexibilitet.

- Jag måste ge beröm till byggnaden som innehåller en stor flexibilitet trots att den är byggd i början på sjuttiotalet. Det var ett framsynt tänkande som var gångbart då, och håller även idag. Huset är ritat av Carl Nyrén som är en av Sveriges mest kända arkitekter, säger Henrik Lindley till nyhetstjänsten bulletin.se.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige