Image
Carita Sandros.
Carita Sandros. Bild: Stadsbyggnadskontoret i Göteborg

Lämnar Tyréns – blir chef på stadsbyggnadskontoret

Karriär Carita Sandros blir ny chef för byggavdelningen på stadsbyggnadskontoret, Göteborgs Stad. Hon kommer närmast från tjänsten som affärschef för arkitektur och projektledning på konsultföretaget Tyréns.
Publicerad den 12 September 2019

Carita Sandros har även lång erfarenhet från kommunal verksamhet från Ale kommun där hon arbetade i 14 år. De sista fyra åren var hon chef för sektorn samhällsbyggnad med över 100 medarbetare och med ansvar för bland annat översiktsplanering, detaljplanering och bygglovshantering. Carita Sandros har civilingenjörsexamen inom området väg och vatten från Chalmers i grunden.
– Jag är glad att vi lyckats rekrytera Carita Sandros till tjänsten och ser fram emot att arbeta med henne, säger Henrik Kant. Carita har en genuin erfarenhet från den kommunala samhällsbyggnadssektorn och från privat konsultverksamhet på ett större konsultföretag.

Carita Sandros börjar på stadsbyggnadskontoret den 18 november.
– Det är spännande att få möjlighet att bidra till framväxten av den moderna och hållbara staden Göteborg, säger Carita Sandros. Jag ser fram emot att komma tillbaka till den kommunala världen och medverka i samhällsutvecklingsfrågor utifrån det perspektivet. Det känns både viktigt och roligt att också få arbeta med ett fungerande och utvecklande samspel mellan förvaltning, kunder och politik.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige