Image

Kunskapsporten och K-fastigheter köper Stadshotellet i Hässleholm

Transaktioner Kunskapsporten och K-fastigheter köper Stadshotellet i Hässleholm från Gepefek, som kommer att fortsätta att driva verksamheten i hotellet.
Publicerad den 10 Mars 2014

- Kunskapsporten och K-fastigheter har under de senaste åren gjort stora satsningar i Hässleholm dels på attraktiva bostäder och dels på högklassiga lokaler för kontor och lärande miljöer. För oss är det ett naturligt steg att vilja medverka också till utvecklingen av Hässleholm som besöksstad. Hela besöksnäringen har ett nära samband med boende och företagsetableringar säger Joakim Ollén, Kunskapsportens vd och Jacob Karlsson vd för K-fastigheter.

Affären omfattar Fastigheter Vagnmakaren 8 I Hässleholm. Tillträde beräknas till 1 maj.

- Kunskapsporten och K-fastigheter har sedan ett par år ett gott samarbete och samverkar bland annat i utvecklingen av Kristinehamn i Värmland, detta är ett led i en långsiktig vänskap.

- Att vi nu kan förvärva ett av Hässleholms vackraste hus är vi mycket glada för.

Köpet genomförs som bolagsaffär, genom att hela Fryktorget Fastighets AB förvärvas.

- Genom försäljningen av fastigheten får vi starka och långsiktiga samarbetspartners som även de vill utveckla besöksnäringen i Hässleholm, säger Kjell Öhman, vd på Gefepek AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige