Image
Patrick Heddini, Joakim Riström och Malin Evertsson.
Patrick Heddini, Joakim Riström och Malin Evertsson. Bild: Kungsleden

Kungsleden stärker organisationen inom projektutveckling

Bolag Kungsleden rekryterar Patrick Heddini som ny projektchef i Stockholm och Joakim Riström som ny affärsutvecklare i Mälardalen. Båda tillträder sina tjänster efter sommaren och blir en viktig del i arbetet med projekt- och fastighetsutveckling. Samtidigt internrekryteras Malin Evertsson som ny projektledare i Mälardalen.
Publicerad den 14 Juni 2021

Patrick Heddini börjar sin tjänst som projektchef Stockholm i augusti. Han kommer närmast från Fabege där han arbetat sedan 2012, varav de senaste 3,5 åren som projektchef. Rekryteringen av Patrick är ett led i Kungsledens ambition att arbeta än mer aktivt med värdeskapande fastighetsutveckling.

Samtidigt tillträder Joakim Riström tjänsten som affärsutvecklare i Mälardalen. Joakim kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Mälarenergi. Dessförinnan var han projektchef på NCC samt affärsutvecklare på Castellum.

"Vi är glada över två starka rekryteringar i Patrick och Joakim. De kommer att bli centrala i Kungsledens arbete med värdeskapande fastighetsutveckling vilket är en viktig del i vår affärsstrategi", säger Hanna Brandström, Head of People and Culture på Kungsleden.

Kungsleden internrekryterar även Malin Evertsson som ny projektledare i Mälardalen. Malin har tidigare arbetat som förvaltare och har lång erfarenhet inom Kungsleden av nära arbete med kund och hyresgästanpassningar vilket blir en tillgång i hennes nya roll.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY