Image

Kungsleden rekryterar områdeschef i Västerås

Karriär Kungsleden rekryterar Areli Rundqvist till den nyinrättade tjänsten som områdeschef i Västerås.
Publicerad den 9 Maj 2014
Areli Rundqvist. Bild: Kungsleden
Areli Rundqvist.

Areli Rundqvist är civilekonom med MBA-examen och kommer närmast från Västerås stad.
Kungsleden är Västerås största kommersiella fastighetsägare, både utifrån yta och bokfört värde. Den nyinrättade tjänsten är en del i Kungsledens satsning på att ytterligare stärka positionen i Västerås som är en av Kungsledens strategiskt prioriterade orter.

- Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Areli för att utveckla regionens arbete och är övertygad om att hennes erfarenhet och bakgrund kommer att vara till stor nytta för Kungsledens fortsatta framgång i Västerås, säger Nina de Besche regionchef för Mälardalen Norr på Kungsleden.

Kungsleden i Västerås
• Kungsleden äger kontor, lager och logistikfastigheter med en uthyrningsbar yta på drygt 500 000 kvadratmeter.
• Större delen av beståndet är samlat i två större kluster; Västerås centrum och Finnslätten, Västerås största industriområde.
• Inom området Östermalm Mimer i centrum äger Kungsleden tre kontorsfastigheter med en uthyrningsbar yta på cirka 130 000 kvadratmeter.
• På Finnslätten äger Kungsleden tio lager- och logistikfastigheter med en uthyrningsbar yta på cirka 240 000 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige