Image

Kungsleden hyr ut i Malmö

Uthyrning Kungsleden hyr ut 2 300 kvadratmeter till Team Sportia i Jägersro Center, utanför Malmö. Sportbutiken väntas öppna i april.
Publicerad den 14 Mars 2016
Kungsleden hyr ut till Team Sportia i Jägersro Center. Bild: Kungsleden
Kungsleden hyr ut till Team Sportia i Jägersro Center.

Kungsleden AB har tecknat ett hyresavtal med sportkedjan Team Sportia om att hyra 2 300 kvadratmeter i volymhandelsfastigheten Hästvagnen 3 i Jägersro Center som nu blir fullt uthyrd. Fastigheten, som ligger i klustret Fosie, förvärvades av Kungsleden i juni 2015.

Team Sportia ska öppna en unik butik med en tydlig profil kring cykel och sportartiklar.

– Vi är oerhört glada att kunna välkomna Team Sportia som hyresgäst hos Kungsleden. Team Sportias koncept och erbjudande till Malmöborna är helt rätt i tiden då Malmö utsetts till årets cykelstad fyra år i följd. För oss är det viktigt att matcha fastighetens egenskaper och läge med kundens erbjudande och behov, vilket vi med denna uthyrning lyckats väl med, säger Peter Olsson, förvaltare på Kungsleden.

– Kungsledens fastighet i Jägersro ligger i ett lättillgängligt och väletablerat handelsområde. Här skapar vi tillsammans med Kungsleden ett unikt erbjudande till Malmöborna i vad som sannolikt blir Skånes största cykelbutik, kommenterar Jesper Andersson på Team Sportia.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige