Image
Kungsleden hyr ut 4 000 kvadratmeter till Malmö Padel.
Kungsleden hyr ut 4 000 kvadratmeter till Malmö Padel. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut 4 000 kvadratmeter till Malmö Padel

Uthyrning Malmö Padel kommer att etablera en ny padelhall i Kungsledens fastighet i Burlöv i Skåne och har skrivit ett hyresavtal om tio år. Den nya padelhallen kommer att öppna under våren 2022.
Publicerad den 30 September 2021

Malmö Padel kommer att erbjuda en modern och exklusiv padelhall med både ute- och inomhusbanor samt omklädningsrum på en yta om 4 051 kvadratmeter i Kungsledens fastighet Tågarp 20:81, Burlöv på Lommavägen 39.
– Vi har upplevelsen i fokus och vårt mål är att erbjuda en plats dit människor kommer för att både utöva världens roligaste sport och för att träffa vänner. Nu är vi redo att ta detta framgångsrika koncept till Malmö och tycker att Kungsledens fastighet i Burlöv passar oss utmärkt, säger Daniel Hansson vd Malmö Padel.

Hyresvärdet per år uppgår till 4,2 miljoner kronor och den totala uthyrningsgraden för fastigheten blir cirka 85 procent.
– Vi är väldigt glada över det stora intresset för fastigheten i Burlöv och det känns extra roligt att få hyra ut till ett företag som erbjuder padel, en sport som fått ett explosionsartat genomslag som populär motionssport i Sverige, säger Ulrica Sjöswärd, Regionchef i Göteborg/ Malmö.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige