Image
Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden.
Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden. Bild: Kungsleden

Kungsleden etablerar egen driftorganisation

Bolag Kungsleden har beslutat att etablera en egen driftorganisation för att bli ännu starkare i sin service till kunderna.
Publicerad den 27 Juni 2019

Kungsleden anpassar och utvecklar kontinuerligt sitt erbjudande utifrån kundens och områdets behov och har sedan tidigare lokala förvaltningskontor på nio orter. Genom att bygga upp en egen driftverksamhet med lokal närvaro tar bolaget ytterligare steg mot sin vision – att skapa attraktiva och hållbara plaster som berikar människors arbetsdag.
– Med drift i egen regi kommer vi att komma ännu närmare kunden, vilket är en mycket viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att leverera det lilla extra till kunderna och att samtidigt kunna växla upp inom miljö och hållbarhet, säger Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden.

Rekryteringen av 19 nya medarbetare som ska ansvara för fastighetsdriften i Stockholm och Göteborg/Malmö har redan påbörjats. För att säkerställa den mångfald som Kungsleden långsiktigt strävar efter har både Isaksson Bemanning och Just Arrived anlitats som rekryteringspartner.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.<br /> <br /> En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. <br /> <br /> Som en långsiktig fastighetsägare arbetar vi för att bygga och utveckla relationer till våra kunder samtidigt som vi strävar efter att vara en tongivande aktör i samhället där vi finns. Med ambitionen att figurera...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Erik Selin om SBB:s bud på Hemfosa – och sitt snabba aktieklipp

Bolag Under oktober månad köpte Erik Selin 480 000 aktier i Hemfosa, till ett värde av cirka 50 miljoner kronor. För Fastighetssverige berättar branschprofilen hur han ser på sitt snabba klipp – och SBB:s bud på Hemfosa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY