Image

Kontrakt om 3 600 kvadratmeter i Vällingby City

Uthyrning Bergendahls ska etablera ett nytt livsmedelskoncept i Vällingby City. Företaget har tecknat ett kontrakt om 3 600 kvadratmeter för ändamålet.
Publicerad den 14 Juni 2013
Annons
Image

Newsec har tecknat hyresavtalet. Bergendahls, som även äger City Gross, avser att etablera ett nytt livsmedelskoncept under varumärket M.A.T. med tydlig färskvaruprofil och känsla av forna tiders saluhallar i upplevelse och bemötande.

Butiken öppnar under 2014 och ligger i direkt anslutning till Åregaraget med 1 000 p-platser. Vällingby City har årligen cirka tio miljoner besökare ägs av Svenska Bostäder.

- Att den första Stockholmsbutiken etableras i just Vällingby City hänger bland annat samman med att de har tio miljoner besökare, flest butiker i västerort och en spännande blandning av butiker, restauranger, caféer, kultur och service, säger Magnus Schön, etableringschef på Bergendahls.

- M.A.T. kommer att öka intresset för fler boende i västerort att göra sina matinköp i Vällingby City. Förutom det nya och attraktiva butikskonceptet kan vi erbjuda mycket god tillgänglighet för både bilburna och de som väljer att åka kommunalt, säger Newsecs Peter Appelgren, centrumchef för Vällingby City.

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 1 700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec har ca 370 miljarder kronor under förvaltning, tecknar årligen hyresavtal om ca 1,3 miljoner kvadratmeter, genomför transaktioner om ca 30 miljarder kronor och värderar fastigheter till ett underliggande värde av ca 1400 miljarder kronor. Tack vare st...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY