Image
Fredrik Holmström.
Fredrik Holmström. Bild: Holmströmgruppen.

Konkurrensverket godkänner Holmströmgruppens och Areims förvärv av Magnolia Bostad

Transaktioner Den 7 juli offentliggjorde Holmströmgruppen och Areim ett rekommenderat kontanterbjudande till aktieägarna i Magnolia Bostad att överlåta samtliga sina aktier i Magnolia Bostad till F Holmström Holding 6 AB för ett vederlag om 76 kronor per aktie.
Publicerad den 28 Juli 2021

Erbjudandet är bland annat villkorat av att samtliga för erbjudandet och genomförandet av förvärvet av Magnolia Bostad erforderliga regulatoriska, statliga eller liknande godkännanden, tillstånd, beslut och andra åtgärder från myndigheter eller liknande, inklusive godkännanden från konkurrensmyndigheter, har erhållits på för FHH acceptabla villkor.

Holmströmgruppen och Areim har i samband med erbjudandets lämnande gjort en anmälan om företagskoncentration enligt 4 kap. 6 § konkurrenslagen till Konkurrensverket. Konkurrensverket har den 27 juli 2021 beslutat att lämna koncentrationen utan åtgärd. Villkoret ovan är därmed uppfyllt.

Acceptperioden för erbjudandet löper till och med den 18 augusti 2021 och redovisning av likvid beräknas påbörjas omkring den 25 augusti 2021.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY