Image

Kommun köpte ut mc-gäng – nu blir de grannar med polisen

AFFÄRER Norrköpings kommun köpte ut Top Side MC – provmedlem i Hells Angels – från deras gamla lokaler för 250 000 kronor. Meningen var att få bort dem från Norrköping. Nu verkar det inte bli så – i stället flyttar mc-gänget in bara några hundra meter från polishuset.
Publicerad den 22 Maj 2009

Detta sedan en av de ledande i gänget, en 42-åring som förde förhandlingar med kommunen när mc-gänget lämnade sin gamla lokal i februari, hyrt en lokal på drygt 300 kvadratmeter på Stockholmsvägen, skriver Corren.se.

Fastighetsägare är Bernard Lebourne och hans Lebourne Real Estate AB. Han uppger att han inte känner till att hyresgästen är en av frontpersonerna i MC-gänget.

- Jaha, det hade jag ingen aning om, säger han till Corren.se.

- Det är besvärande, det får jag nog ändå säga. Men jag kan inte uttala mig så mycket mer i och med att jag inte vet något om det i nuläget.

- Vi får titta vidare på det här och se vad det innebär.

Stockholmsbaserade fastighetsbolaget Lebourne Real Estate AB köpte fastigheten på Stockholmsvägen i februari i år. Sedan tidigare äger man flera fastigheter i bland annat Norrköping och Söderköping, enligt Corren.se.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Heta krögaren öppnar nytt

Uthyrning Driver en av stans hetaste restauranger – expanderar och öppnar nytt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY