Image

Klövern köper fyra fastigheter i Göteborg

Transaktioner Klövern köper fyra fastigheter i Göteborg för totalt 230 miljoner kronor. Fastigheterna ligger i centrala Göteborg och i Sisjön.
Publicerad den 3 Mars 2017
Rutger Arnhult Bild: Klövern
Rutger Arnhult

Fastigheterna Nordstan 18:3 och Nordstan 18:4, som utgör en byggnad, ligger i centrala Göteborg och består av kontors- och butiksytor med en uthyrningsbar area om 2 266 kvadratmeter. Fastigheterna Kobbegården 6:141 och Kobbegården 6:168 är belägna i Sisjön söder om Göteborg och har en sammanlagd uthyrningsbar area om 13 622 kvadratmeter, mestadels kontor.

Det sammanlagda hyresvärdet uppgår till 21 miljoner kronor och den ekonomiska uthyrningsgraden uppgår till cirka 70 procent.

Fastigheterna tillträddes den 2 mars 2017.

– Det är mycket glädjande att vi får ett tillskott i absolut centrala Göteborg och tar ett kliv in i en ny delmarknad i form av Sisjön som vi tror mycket på. Klövern är sedan tidigare starkt representerat i det angränsande södra Mölndal, säger Klöverns vd Rutger Arnhult.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige