Image

Klövern hyr ut till landstinget i Nyköping

Uthyrning Klövern har tecknat ett 20-årigt hyresavtal med Sörmlands läns landsting om 3 600 kvadratmeter vårdlokaler i centrala Nyköping.
Publicerad den 23 December 2011
Annons
Image

Sörmlands läns landsting har tecknat avtal om att hyra nära 3 600 kvm i fastigheten Mjölkflaskan 8 i Nyköping från och med 1 januari 2013. Hälften av ytan utgörs av vårdcentral och den andra halvan utgörs av mottagning för barn- och ungdomspsykiatri. Gamla industrilokaler konverteras till kontor, installationer och ytskikt förnyas.

Årshyran uppgår till närmare 4,9 miljoner kronor.

- I och med uthyrningen till landstinget har vi uppgraderat och fyllt upp hela fastigheten som vi förvärvade 2009 med nya högkvalitativa hyresgäster, säger Klöverns vd Gustaf Hermelin - som den 2 januari tillträder sin nya tjänst som vd för Brinova.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Årets hittills tuffaste börsmånad över – endast två bolag steg

Lista Nästan samtliga fastighetsbolags kurser lös rött under juni och för ett antal bolag föll kursen dramatiskt med över 40 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen presterade på börsen under juni.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige