Image
Karolin Forsling.
Karolin Forsling. Bild: AMF Fastigheter

Kliv ner från läktaren: Disrupt yourself!

Fastighetskvinnan Karolin Forsling, en av branschens främsta nytänkare, föreläser på seminariet Fastighetskvinnan om den nya världen vi lever i - hur kan branschen inspireras av exempelvis start up-världen och techsektorn och ta nästa, nödvändiga, kliv i utvecklingstrappan?
Publicerad den 13 Juni 2017

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 7 september. Du anmäler dig till seminariet här.

Karolin Forsling är hjärnan bakom nytänkande projekt som Sickla Köpkvarter, Mood Stockholm och Urban Escape. Hon driver sedan 2016 det egna konsultbolaget Forsling United och är specialiserad på stads- och fastighetsutveckling och ”place making”. Hon har tidigare haft ledande positioner inom AMF Fastigheter, Ljungberggruppen och Norrporten.

På seminariet Fastighetskvinnan föreläser hon under rubriken:

Kliv ner från läktaren – disrupt yourself!
I den nya världen härskar GUD – Globalisering, Urbanisering, Digitalisering – och de som kan dra fördel av detta är framtidens vinnare. Men fastighetsbranschen sitter på många sätt fast i gamla strukturer, system och processer – kulturen är inte byggd för snabbrörlighet och innovationsanda. När förutsättningarna för fastighetsföretagande inte längre är perfekta måste branschen ha utvecklats för att inte tappa i lönsamhet och tillväxt. Hur kan branschen inspireras av exempelvis start up-världen och techsektorn och ta nästa, nödvändiga, kliv i utvecklingstrappan?

Bland övriga talare på Fastighetskvinnan märks bland andra Anna Kinberg Batra, Allbright-Amanda Lundeteg och samtliga fyra kvinnliga börs-vd:ar i fastighetsbranschen: Biljana Pehrsson, Annica Ånäs, Anette Frumerie och Eva Landén.

Du ser det preliminära programmet här!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: 5 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:





Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige