Image
Bild: Istock

Klippudden rekryterar ny vd från Heimstaden

Bolag Styrelsen i Klippudden Fastigheter meddelar att Daniel Goldman tar över posten som vd i bolaget från 1 november 2022. Han efterträder Gustav Carp som de senaste sex åren arbetat med att bygga upp en stabil plattform med både stark tillväxt och aktiv förvaltning.
Publicerad den 25 Augusti 2022

I februari 2022 ingick Holmström Fastigheter Holding och Slättö ett samarbete avseende Klippudden Fastigheter med ett mål om att nå tio miljarder i fastighetsvärde inom fem år. I samband med det nyetablerade samarbetet går bolaget in i en ny fas där Daniel Goldmans djupa kunskaper inom transaktion och fastighetsförvaltning kommer bidra till Klippuddens utveckling.
– Jag är glad att välkomna Daniel Goldman till rollen som vd för Klippudden Fastigheter. Det är min övertygelse att han har vad som krävs för att ta bolaget in i nästa fas. Vi har en fantastisk resa bakom oss där Gustav Carp ansvarat för bolagets uppbyggnad och resa som gjort Klippudden till det fina bolag det är idag. Jag tackar Gustav för det fantastiska jobbet han har gjort med bolaget och tillsammans lämnar vi nu över till Daniel, säger Fredrik Holmström, ordförande i Klippudden Fastigheter.
– Klippudden är ett bolag som befinner sig i en mycket spännande fas med långsiktiga ägare med en tillväxtresa framför sig och jag ser fram mot att få bidra till bolagets framtida utveckling, säger Daniel Goldman.

Daniel Goldman kommer senast från Heimstaden där han har varit ansvarig för Stockholmsregionen. Dessförinnan hade han en liknande roll på Akelius.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige