Image
Fredrik Holmström, vd för Holmströmgruppen.
Fredrik Holmström, vd för Holmströmgruppen. Bild: Holmströmgruppen

Klippudden Fastigheter AB fortsätter att växa i Kalmarregionen

Bolag Klippudden Fastigheter AB, en del av Holmströmgruppen, har förvärvat ytterligare 4 500 kvadratmeter i Kalmarregionen.
Publicerad den 12 Februari 2020

Affären har skett genom bolagsköp med ett överenskommet fastighetsvärde om närmare 130 miljoner kronor. I affären ingår tre bostadsfastigheter samt två samhällsfastigheter som har långa avtal med kommun.

– Vi satsar på en stabil närvaro i Kalmar och har som ambition att utöka vår position i regionen. Därför är det extra kul att kunna ta över dessa välskötta fastigheter av Prospecta Förvaltning AB, säger Gustav Carp, vd på Klippudden.

I dag har Klippudden Fastigheter cirka 42 000 kvadratmeter fördelat på cirka 500 hyreslägenheter samt samhällsfastigheter.

– Att sälja till Klippudden känns tryggt då vi vet att våra hyresgäster får en seriös och långsiktig hyresvärd, säger Henrik och Mia Hasselgren på Prospecta.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Bankerna ser vilken stark ägare vi har"

Bolag Per Ekelund, vd för Victoria Park och Hembla, berättar om månaderna som vd för två bostadsbjässar under pandemin, den senaste rekryteringen och hur han ser på framtiden för bolagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY