Image
Multihuset på Limhamn.
Multihuset på Limhamn. Bild: Trianon

Klart med Trianons första kontorshyresgäst i Multihuset

Uthyrning Trianon har tecknat hyresavtal med en aktör inom telekom i Multihuset på Limhamn. Företaget One Sell blir därmed första kontorshyresgästen i Multihuset.
Publicerad den 17 Mars 2020

Trianon har tecknat ett treårigt avtal om uthyrning av kontorslokaler i Multihuset på Limhamn. Den nya aktören One Sell flyttar senast juni in sin verksamhet inom telekom innefattande bland annat telemarketing och kundtjänst.
– Det känns väldigt bra att välkomna första kontorshyresgästen till Multihuset på Limhamn. Vi har dessutom förhandlingar igång med ytterligare hyresgäster och upplever en stor efterfrågan på lokaler för närvarande, säger Olof Andersson, vd för Trianon.
– Jag är mycket glad för att ha fått möjligheten att flytta kontoret till denna inspirerande miljö. Utsikten, läget och de fräscha lokalerna kommer att bli en fantastisk miljö för oss, säger Jason Grannum, vd för One Sell.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige