Image
Andreas Morfiadakis.
Andreas Morfiadakis. Bild: Klarabo

Klarabo skapar ytterligare hyresrätter i Helsingborg

Bostäder Klarabo har fattat beslut om att bygga 16 nya vindslägenheter i sitt bostadsbestånd i Tågaborg i Helsingborg. Byggprojektet innebär att antalet hyreslägenheter i beståndet ökar med drygt 20 procent till drygt 90 lägenheter totalt.
Publicerad den 29 December 2021

– Byggprojektet är ett bevis på den potential till värdeskapande åtgärder som finns i vårt befintliga bestånd men också på den entreprenörsanda som finns i bolaget. Att den här typen av värdeskapande möjligheter finns är en av de variabler som vägs in när vi identifierar nya potentiella förvärvsmöjligheter, säger Andreas Morfiadakis, vd för Klarabo.

Arbetet kommer att inledas under första kvartalet 2022.

Tågaborg är ett populärt bostadsområde med 75 hyreslägenheter i bästa läge i Helsingborg. Bostadsområdet förvärvades av Klarabo 2020.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige