Image

Kildare säljer ur Kungsledenportföljen

Transaktioner I somras köpte Kildare Partners en portfölj med 18 fastigheter av Kungsleden. Nu säljer Kildare vidare en Karlstad-fastighet.
Publicerad den 9 Mars 2018
Karlstad Östanvinden 4. Bild: Ankarhagen
Karlstad Östanvinden 4.

Ankarhagen köper Karlstad Östanvinden 4. Fastigheten har idag en uthyrningsbar area om cirka 18 500 kvadratmeter och 79 000 kvadratmeter mark. Fastigheten är belägen i Örsholmens industriområde och är uthyrd till 95 procent.

- Vi har haft ett intensivt första kvartal på Ankarhagen med både förvärv och avyttringar och det känns mycket bra att nu får lägga till Östanvinden 4 till vårt fastighetsbestånd. Vi fortsätter nu leta tilläggsförvärv i regionstäderna mellan Stockholm och Oslo, säger Markus Sjövall, vd på Ankarhagen.

Köparen biträddes av EY Law och säljaren biträddes av Vinge Malmö.

FAKTA/ Ankarhagen
Ankarhagen är ett fastighetsbolag som grundades 2011 av Markus Sjövall (vd) tillsammans med Altira AB. Ankarhagen är specialiserat på lager-, lätt industri- och handelsfastigheter i Mellansverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige