Image

Karolina Brick ny miljöchef på Riksbyggen

Karriär Karolina Brick blir ny miljöchef på Riksbyggen. Hon har arbetat inom företaget i drygt ett år.
Publicerad den 19 November 2014
Karolina Brick. Bild: Riksbyggen
Karolina Brick.

I samband med att Charlotta Szczepanowski tar plats i Riksbyggens företagsledning som hållbarhetschef, förstärker företaget sitt miljöarbete ytterligare genom att Karolina Brick tar steget upp och blir miljöchef – en post som Charlotta Szczepanowski tidigare haft.

Karolina Brick är i grunden civilingenjör och har tidigare bland annat arbetat som miljökonsult på Grontmij/Carl Bro AB och som miljöspecialist på Posten Meddelande. På Riksbyggen har hon sedan 2013 haft titeln hållbarhetsspecialist.

– Miljöfrågorna är en viktig del av Riksbyggen och vår hållbarhetsstrategi, säger Karolina Brick. Vi vill att Riksbyggen ska vara ett föredöme för hållbara bostadsmiljöer. Därför sätter vi konkreta mål, stora och små, så att alla i verksamheten förstår hur just de kan bidra till ett hållbart samhälle.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige