Image
Bild: Tenjin visual

Kappahl till Gottsunda

Uthyrning Den 20 september öppnar Kappahl i Gottsunda Centrum i Uppsala.
Publicerad den 30 Maj 2012
Annons
Image
Bild: Tenjin visual
Den 20 september öppnar Kappahl i Gottsunda Centrum i Uppsala. Bilder: Uppsala Kommuns Fastighets AB och Tenjin Visual. Bild: Uppsala Kommuns Fastighets AB
Den 20 september öppnar Kappahl i Gottsunda Centrum i Uppsala. Bilder: Uppsala Kommuns Fastighets AB och Tenjin Visual.

Gottsunda Centrum genomgår just nu en till- och ombyggnation. Det nya centrumet ska stå klart under våren 2013 med ett 45-tal butiker, friskvård, kulturhus och Gottsunda Marknad. Den uthyrningsbara ytan är då cirka 27 000 kvadratmeter.

Uppsala Kommuns Fastighets AB äger köpcentrumet och NCM Development ansvarar för utvecklingen.

– Kappahl är ett starkt varumärke som ger positivt tillskott till Gottsunda Centrums butiksmix, som består av både välkända kedjeföretag och fristående butiker. Med Kappahls etablering börjar den första etappen i Gottsunda Centrum bli komplett, säger Bernt Johansson på NCM Development.

– Den nya butiken kommer att ligga med bästa läge i centrumet och infriar därmed vår strävan att Kappahl alltid ska finnas i attraktiva affärslägen, säger Maria Wågström, etableringschef på Kappahl Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

NCM Development på Branschguiden

Vi är specialister på detaljhandel & kommersiella fastigheter!

NCM Development är en partner i allt som rör etablering och förnyelse av kommersiella fastigheter och affärskoncept. Vårt breda utbud av specialisttjänster skapar också rätt plattform för värdeskapande investeringar i stadskärnor och stadsdelscentrum samt butiksetableringar inom svensk och nordisk detaljhandel.

Läs mer om NCM Development på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Stina har ett extremt gott sinne för affärer"

Bolag Fastighetssverige diskuterar transaktioner och affärer med Nyfosas transaktionschef Josephine Björkman. Det här tycker hon om Stina Lindh Hök som precis har tillträtt som vd för Nyfosa. Och det här arbetar de med just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY