Image

K2A:s preff upp åtta procent

Bolag Klockan 09.00 i dag inleddes handeln med K2A:s preferensaktie på First North Premier. De första avsluten gjordes på 270,50 kronor, drygt åtta procent över emissionskursen på 250 kronor.
Publicerad den 2 April 2015
Johan Knaust Bild: K2A
Johan Knaust

K2A har idag cirka 4 000 preferensaktieägare.

– Det är mycket glädjande att erbjudandet blev väl mottaget och jag hälsar alla nya aktieägare hjärtligt välkomna, säger Johan Knaust, vd för K2A.

– Vårt fokus är hyres- och studentbostäder samt fastigheter med låg rörelse-/motpartsrisk. Vi har i dagsläget en projektportfölj med fastigheter på sex orter – från Haninge i söder till Kiruna i norr – och undersöker aktivt projektmöjligheter på fler orter.

– Vi har utvecklat en kostnadseffektiv produktionsprocess för välplanerade mindre lägenheter med hög standard och vi ser fram emot ytterligare möjligheter att implementera denna.

K2A:s första delårsrapport som listat bolag på First North Premier offentliggörs den 13 maj 2015.

Avanza Bank AB är Certified Adviser för K2A.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

K2A på Branschguiden

K2A är ett modernt fastighetsbolag med fokus på långsiktig förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter för alla typer av boenden. Vi utvecklar och erbjuder moderna, funktionella bostäder med effektiv kundnära förvaltning.

K2A:s fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, Mälardalen och ett antal universitets- och högskoleorter.

K2A:s dotterbolag Svenska Studenthus fokuserar särskilt på utveckling av studentbostäder och erbjuder idag studentbostäder i Stockholm, Örebro, Gävle, Umeå och Kiruna. Svenska Studenthus kommer framöver även att kunna erbjuda stude...

Läs mer om K2A på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nytt JV hämtar vd hos noterat bolag

Bolag Fastighetschef lämnar för att ta över ny vd-stol.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY