Image

Julie Lam ny etablerings- och fastighetschef på Frösunda Omsorg

Karriär Julie Lam, som vann den första upplagan av Fastighetssveriges utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna 2014, är ny etablering- och fastighetschef på Frösunda Omsorg AB.
Publicerad den 9 Maj 2017
Julie Lam. Bild: Frösunda Omsorg
Julie Lam.

Rekryteringen är ett strategiskt led i Frösundas målsättning att starta fler äldreboenden i egen regi varje år.

– Frösunda befinner sig just nu i en expansiv fas. Det känns väldigt spännande att få vara en del av resan och att tillsammans med mina medarbetare driva etableringen av äldreboenden i egen regi framåt, säger Julie Lam, etablerings- och fastighetschef på Frösunda Omsorg AB.

Julie Lam har jobbat inom fastighetsbranschen i mer än 13 år. Hon kommer närmast från Peab där hon de senaste fyra åren var ansvarig för utvecklingen av den nya stadsdelen Ulriksdal i Solna. Hon har även arbetat på Bouygues med OPS (offentlig privat samverkan) projekt i London samt Schweiz. År 2014 vann hon Fastighetssveriges utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna.

– Med Julies långa erfarenhet och affärsfokus skapar vi fler möjligheter att expandera ytterligare inom äldreomsorgen. Då kan vi ge fler möjligheten att fortsätta bestämma över sina liv, säger Susanne Sidén, vd på Frösunda.

Frösunda har verksamhet inom äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj.Frösunda är också en av Sveriges största aktörer inom personlig assistans. Bolaget har i dag 3 200 kunder och 9 500 anställda med verksamhet över hela Sverige.

Du glömmer väl inte att nominera din favorit till årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna? Läs mer här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige