Image

Jula öppnar nytt varuhus i Uppsala

Uthyrning Jula öppnar sitt andra varuhus i Uppsala. Den nya etableringen sker i Gränbystaden. – Vi stärker nu vår närvaro i Uppsala. Det känns väldigt bra att kunna hälsa både nya och gamla kunder välkomna till vårt nya varuhus, säger Johan Sjöhagra, Country Manager.
Publicerad den 18 Oktober 2018
Annons
Image

Julas nya varuhus i Uppsala är lite speciellt, det är nämligen den första tätorten utanför Sveriges tre tydligaste befolkningscentra, Stockholm, Göteborg och Malmö, som får mer än ett Julavaruhus. Jula finns sedan tidigare på Boländerna i Uppsala.

– Utgångspunkten är att Uppsala är en mycket expansiv ort i en snabbväxande region och där är det viktigt för oss att finnas på ett bra sätt. Vi ser mycket fram mot att nu kunna möta våra kunder med ytterligare ett varuhus samtidigt som områdets hela potential möjliggörs för oss, säger Johan Sjöhagra.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY