Image

Jula öppnar nytt varuhus i i Varberg

Uthyrning Jula har tecknat avtal om att etablera sig i det nybyggda handelscentrumet Lugnetrondellen i Varberg. Avtalet omfattar 3 200 kvadratmeter.
Publicerad den 2 September 2016
Jula öppnar på 3 200 kvadratmeter. Bild: Aspelin Ramm
Jula öppnar på 3 200 kvadratmeter.

Det nya varuhuset beräknas stå klart i oktober 2017.

– Jula är en av landets allra största aktörer för hemmafixare med en aktiv livsstil. Att de väljer att etablera ett varuhus i Lugnetrondellen är naturligtvis väldigt roligt och mycket betydelsefullt för handelscentrumets fortsatta utveckling, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.  

Sedan tidigare är det klart att Biltema och Max öppnar i Lugnetrondellen.

– Med tre så stora och väletablerade aktörer från olika branscher redan på plats blir det naturligtvis ännu mer attraktivt för andra aktörer att söka sig hit, säger Kristian Höglind.

Totalt omfattar Lugnetrondellen 24 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på ett tiotal butiker mellan 500 och 7000 kvadratmeter och beräknas vara klart till hösten 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige