Image
Samuel Beckstrand.
Samuel Beckstrand. Bild: JSR Fastigheter

JSR köper i Södertälje

Transaktioner JSR fastigheter har förvärvat fastigheten Traktorn 5 i Morabergs industriområde i Södertälje. Fastigheten används idag uteslutande till industriverksamhet. Den uthyrbara arean uppgår idag till 2 000 kvadratmeter.
Publicerad den 27 April 2020

– Förvärvet utgör ett bra komplement till fastighetsportföljen då vi redan äger fastigheter i området. Vi upplever att det redan finns en hög efterfrågan på lättindustrilokaler i Moraberg och vi arbetar aktivt med att utveckla våra fastigheter i området, säger Samuel Beckstrand, CEO, JSR fastigheter.

JSR fastigheter äger och förvaltar industrifastigheter i Stockholmsregionen med huvudfokus på lager och lätt industri i väletablerade områden. JSR anser att den geografiska närheten alltid är en styrka och vill av den anledningen endast uteslutande investera i fastigheter där man har en god lokalkännedom.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige