Image

John Lindell blir ny vd för Nordfeldt

Bolag Nordfeldt anställer John Lindell som ny vd.
Publicerad den 6 Mars 2020
John Lindell. Bild: Nordfeldt
John Lindell.

John Lindell kommer senast från eget företag där han de senaste åren arbetat som affärsutvecklare för Balder. Innan det har John bland annat arbetat på Jernhusen, Förvaltaren och Sundbybergs stadshus AB.
– Inom Nordfeldts är vi oerhört glada att John vill komma och leda oss in i en spännande framtid. Johns breda, långa erfarenhet av utveckling av samhällsviktiga kommersiella projekt där krav på en stor affärsmässighet har krävts samt med åren på Förvaltaren i Sundbyberg och Sundbybergs stadshus AB har John även en djup kännedom om hur de kommunala processerna fungerar. Denna breda kunskapsbas tillför bolaget stora möjligheter att långsiktig bli en stark utvecklare av bostäder för alla generationer: Trivselbostäder, Förskolor, Ungdomsbostäder, Äldreboenden och Studentbostäder. I partner med Bantorget Hyresfastigheter AB strävar vi att bli en betydande samhällsbyggare med ett starkt hållbarhetsfokus, säger Gunnar Nordfeldt.
– Det känns fantastiskt spännande och roligt att börja på Nordfeldt. Jag är väldigt glad över förtroendet och känner en stor ödmjukhet inför uppdraget att utveckla Nordfeldt till en betydande aktör på fastighetsmarknaden. Med en stark ägare, långsiktig samarbetspartner genom Bantorget Hyresfastigheter AB, mycket goda kompentenser i bolaget och i styrelsen samt utvecklande av bostäder med hög kvalitet och ett starkt hållbarhetsfokus, är förutsättningarna för Nordfeldt mycket goda, säger John Lindell.

John Lindell börjar senast under maj 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige