Image
Johanna Klingvall.
Johanna Klingvall. Bild: Sara Johansson

Johanna Klingvall blir ny CFO för Arlandastad Holding

Bolag Som ett led i bolagets positiva utveckling expanderar Arlandastad Holding sitt team med nya CFO:n Johanna Klingvall. Med start från mitten av oktober 2020 axlar hon sin nya roll i bolaget som kommer innebära ett helhetsansvar för koncernens ekonomiska och finansiella frågor.
Publicerad den 7 Oktober 2020

Johanna Klingvall har i grunden lång erfarenhet från olika befattningar inom ekonomi och finans, främst inom bygg och anläggning samt fastigheter. Hon kommer närmast från ett konsultuppdrag som controller på fastighets- och fondbolaget Areim. Tidigare erfarenheter som Johanna har med sig är bland annat som redovisningschef på olika bolag som exempelvis AB Strängbetong, VR Track Sweden AB, Skanska Asfalt och Betong AB.
– Det känns fantastiskt roligt att få vara en del av den utvecklingsresa som Arlandastad Holding gör. Jag ser att jag med min långa erfarenhet inom fastighetsbranschen och mitt driv att förstå affären kommer kunna bidra till ytterligare utveckling av bolaget, säger Johanna Klingvall.

Arlandastad Holding investerar årligen betydande belopp i större byggnadsprojekt för att skapa Sveriges första flygplatsstad. Flera stora spännande projekt väntar samtidigt som en expansion av befintliga Drivelab Stockholm och byggnationen av nya mötesdestinationen Scandinavian XPO pågår. Bolaget växer och satsar nu ytterligare genom tillsättning av Johanna Klingvalls roll som CFO.
– Det är speciella tider vi lever i och därför gör det mig extra glad att vi kan fortsätta arbeta långsiktigt och framåtriktat och nu välkomna Johanna som CFO. Med hennes gedigna kunskap och erfarenhet inom fastighetsbranschen och av större projekt är hon rätt person på rätt plats, säger Dieter Sand, vd, Arlandastad Holding.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige