Image
Bild: JLL

JLL rekryterar kvintett

Bolag JLL stärker upp rejält inför hösten och plockar in fem nya medarbetare, till flera olika affärsområden.
Publicerad den 22 Augusti 2019

– Vi är otroligt glada över våra nyrekryteringar och vi står nu stärkta inför höstens utmaningar, säger Linus Ericsson, vd på JLL Sverige.

Den kvintett som bolaget rekryterar består enligt ett pressmeddelande av följande personer:

Clive Drury är MRICS-licensierad och kommer senast från JLL:s Londonkontor. Han har över tio års erfarenhet av internationellt fastighetsarbete. Nu stärker han JLLs värderingsteam med sin kompetens inom bland annat infrastruktur.

Med sitt starka driv blir Rasmus Bergman ett värdefullt tillskott till JLLs Corporate Accounts-team. Rasmus kommer senast från Unibail-Rodamco-Westfield.

Fanny Bager ansluter som Director till JLL Tenant Representation och kommer senast från Newsec.

Fredrik Kihlström har på ett utmärkt sätt genomfört JLL Capital Markets internship-program. Rasmus Östlund har erfarenhet från bland annat Savills. Båda ansluter som som Associates på JLL Capital Markets.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige