Image

JLL rekryterar från Areim

Karriär Anders Henningsson blir ny uthyrningschef för kommersiella lokaler i Stockholm hos Jones Lang Lasalle.
Publicerad den 31 Januari 2011

Han kommer närmast från Areim.

Henningsson tillträder en nyinrättad tjänst som chef för uthyrning av kommersiella lokaler i Stockholm.

Han kommer att rapportera till Daniel Gorosch, chef för fastighetstransaktioner och uthyrning av kommersiella lokaler i Sverige.

Henningsson kommer närmast från Areim där han under fem år har arbetat med projektuthyrning och då främst med Waterfront Building.

– Vi är mycket glada att knyta Anders till oss, som med sin erfarenhet och bakgrund passar väl in att stärka kompetensen i våra uppdrag. Dessutom kommer Anders med sitt väl etablerade kontaktnät och sin gedigna bakgrund att spela en viktig roll i att ytterligare vässa vårt affärserbjudande, säger Daniel Gorosch.

År 2010 var Jones Lang Lasalle rådgivare i nyuthyrningar av närmare 106 000 kvadratmeter kontor och logistik/lager i Stockholm och Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige