Image
Jenny Appenrodt.
Jenny Appenrodt. Bild: Klarabo

Jenny Appenrodt lämnar rollen som CFO på Klarabo

Bolag Jenny Appenrodt har meddelat att hon beslutat att lämna sin position som CFO för Klarabo. Hon kvarstår i sin roll under de kommande sex månaderna, eller fram tills det att en ersättare har rekryterats.
Publicerad den 1 December 2022

– Jag kom in i bolaget ett år före börsnoteringen och det har varit en fantastisk resa från ett onoterat mindre fastighetsbolag till ett mer än dubbelt så stort börsnoterat fastighetsbolag. Bolaget har nu gått in i en ny fas och jag bedömer att det är en bra tidpunkt att lämna över till någon annan, säger Jenny Appenrodt.
– Jag vill tacka Jenny för allt hårt arbete och stöd, inte minst med alla förberedelser inför vår börsnotering för ett år sedan. Jag önskar henne varmt lycka till, säger Andreas Morfiadakis.

Processen med att hitta en ersättare har påbörjats.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige