Image

Jefast hyr ut 2 000 kvadratmeter i Nya Söderpunkten

Uthyrning Jefast har, i samarbete med TAM Retail, hyrt ut 2 000 kvadratmeter till New YorK Legends, som öppnar restaurang och sportbar i Nya Söderpunkten i Helsingborg.
Publicerad den 6 Juli 2015

– Vi hälsar New York Legends välkomna till Nya Söderpunkten & Helsingborg. De kommer tillsammans med SF Bio och ett flertal andra restauranger skapa nordvästra Skånes nya nöjesplats, säger Bo Jertshagen, ägare av Jefast fastigheter.

- New York Legends bjuder på en atmosfär av en kvarterskrog i New York med vision att skapa en mötesplats där alla oavsett ålder kommer att trivas. Det finns ett genuint sportintresse i Helsingborg och vi kommer naturligtvis ha ett stort fokus på det lokala föreningslivet med många härliga sportupplevelser året om. New York Legends kommer att etableras i många av Sveriges större städer men just Helsingborg har varit högst upp på vår önskelista just då det var här vi en gång började för nästan 25 år sedan, så det är med extra stor glädje vi tillsammans med Jefast kommer att kunna presentera Helsingborgs häftigaste mötesplats, säger Alex Vallin, vd för New York Legends.

Jefast har genom TAM Retail, som ansvarar för projektledning och uthyrning, tidigare även tecknat avtal med bland andra Axfood/Hemköp och SF Bio, därmed är uthyrningsgraden 70 procent.

Totalt omfattar projektet cirka 15 000 kvadratmeter kommersiell yta och cirka 260 parkeringsplatser med invigning under vintern 2016/2017.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige