Image
Jeanna Nylander.
Jeanna Nylander. Bild: Serneke

Jeanna Nylander blir ny arbetschef för Serneke i Helsingborg

Bolag Serneke växer i Skåneregionen och från den 1 december får Helsingborg ytterligare en arbetsgrupp. Ansvarig arbetschef blir Jeanna Nylander, som tidigare arbetat som projektledare i Helsingborg.
Publicerad den 10 December 2019

Jeanna Nylander tillträder rollen som arbetschef den 1 december och kommer att bygga upp en andra arbetsgrupp i Helsingborg, vilket är en del i regionens kommande tillväxt.
– Arbetschefsrollen ger mig möjligheten att arbeta mer strategiskt med våra kunder och jag ser positivt på att få vara med och utveckla vår verksamhet i Helsingborgsregionen. Det finns en fantastisk framåtanda på Serneke och det ger mig energi och en vilja att driva våra mål framåt, säger hon.

Jeanna Nylander har tidigare varit delaktig i ett flertal bostadsprojekt med kommersiella lokaler och med varierande grundläggning. Senaste avslutade projekt var byggnationen av Oceanhamnens nya pumphus. Hon har innan hon började på Serneke för fyra år sedan arbetat som projektledare på Peab PGS.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige