Image
Anna Nyberg, Vasakronan, Linn-Marie Nordh, Pembroke och Tomas Krywult, AMF Fastigheter redogör för deras stora kontorsprojekt som formar om Stockholm City. Missa inte kontorsmarknadens nya mötesplats på Grand Hotel i Stockholm den 9 november.
Anna Nyberg, Vasakronan, Linn-Marie Nordh, Pembroke och Tomas Krywult, AMF Fastigheter redogör för deras stora kontorsprojekt som formar om Stockholm City. Missa inte kontorsmarknadens nya mötesplats på Grand Hotel i Stockholm den 9 november.

Jätteprojekten som formar om Stockholm City

Stora Kontorsdagen På premiärupplagan av kontorsmarknadens nya mötesplats på Grand Hotel i Stockholm den 9 november kommer de stora kontorsprojekten som stöper om Stockholm City att presenteras grundligt. Missa inte att boka tidigt-rabatten stänger i dag.
Publicerad den 29 September 2017

Kontorsmarknaden förändras snabbt men nu kommer det en ny arena där man får alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som man knyter nya värdefulla kontakter.

Anmäl dig här! (Boka tidigt-erbjudande 4 för 3, gäller till och med i dag fredag den 29 september).


I en temadel av seminariet kommer tre av Stockholms stora kontorsprojekt att presenteras.
Det handlar om:

1 Sergelhuset
Vasakronans jätteprojekt på 60 000 kvadratmeter som involverar tre byggnader på tre gator vid Sergels Torg. Projektet startade i och med SEB:s påbörjade utflyttning i somras.
Anna Nyberg, chef för fastighetsutveckling på Vasakronan håller i presentationen.

2 Project Access/Hästen 21
Project Access är namnet på Pembroke Real Estates utvecklingsprojekt för kvarteret som omgärdas av Regeringsgatan, Mäster Samuelsgatan och Norrlandsgatan. 2015 stod Mästerhuset färdigt, i somras öppnade Smålandstorget och nästa steg är utvecklingen av fastigheten Hästen 21, gamla NK-Passagen. Linn-Marie Nordh, projektledare på Pembroke, berättar mer om planerna för kvarteret och visionen att göra det mer tillgängligt för allmänheten. För presentationen står Linn-Marie Nordh, projektchef, Pembroke Real Estate.

3 T30/T31
Kontorsdelen av AMF Fastigheters gigantiska stadsutvecklingsprojekt Urban Escape. T31 på 18 563 kvadratmeter kontor är redan färdigställt. T30 på 30 053 kvadratmeter kontor beräknas stå klart 2019.
Tomas Krywult, affärsområdeschef Stockholm City på AMF Fastigheter presenterar projektet.

Seminariet leds av moderatorn Ellinor Persson och expertkommentator Ingemar Rindstig.

Under dagen presenteras vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor.

Dagen avslutas med en stor dos inspiration när stjärntalaren Olof Röhlander knyter ihop säcken med ett framträdande som garanterat inte lämnar någon oberörd.

Stora Kontorsdagen fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden och riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Arrangörer är Fastighetssverige och Lokalnytt.

Partnerföretag är Castellum, EY, Moderna Samlare, Novi Real Estate, Savills och Serneke.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:









Partner:













Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige