Image
Martin Fritzell blir ny affärsutvecklare på Järngrinden.
Martin Fritzell blir ny affärsutvecklare på Järngrinden. Bild: Järngrinden

Järngrinden stärker upp inom affärsutveckling

Bolag Järngrinden Projektutveckling har rekryterat Martin Fritzell för rollen som affärsutvecklare.
Publicerad den 10 September 2021

Martin Fritzell kommer närmast från tjänsten som auktoriserad intern fastighetsvärderare på Stadshypotek och dessförinnan processledare för fastighetsvärdering på Fastighetskontoret, Göteborg Stad.

Martin kommer att ha en viktig roll med att fortsätta stärka och utveckla Järngrindens affärer och olika segment.

– Erfarenheten i kombination med Martins profil är en bra förstärkning och jag är glad för vår rekrytering av honom. Det kommer vara utmärkt och passande för vår framtida resa och fortsatta strategiska förvärv, säger Patrik Ivarson, vd på Järngrinden.

– Det känns spännande att få vara en del av Järngrindens organisation som präglas av en stark gemenskap, hög kompetens och handlingskraft. Företaget har en fin affärshistorik och jag hoppas och tror att mina erfarenheter av fastighetsvärdering och analys kommer bidra Järngrindens framtida utveckling, säger Martin Fritzell.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige