Image
Mikael Jansson.
Mikael Jansson. Bild: Ivar Kjellberg

Ivar Kjellberg förstärker med ny vd

Bolag 1 september tillträder Mikael Jansson som ny vd för Ivar Kjellberg Fastighets AB. Rekryteringen är en del i bolagets fortsatta satsning på långsiktig hållbar utveckling.
Publicerad den 5 Augusti 2021

Mikael Jansson har jobbat i fastighetsbranschen i över 25 år och kommer senast från Robert Dickson stiftelse där han var varit vd i 10 år. Nu tillträder han som ny vd för Ivar Kjellberg Fastighets AB. Framtiden rymmer fortsatt satsning på både effektivisering av kund- och förvaltningsprocesserna, nyproduktion, nöjda hyresgäster, kvalitetsmedveten upprustning samt digitalisering.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Mikael Jansson som ny vd. Mikael har gjort sig känd inom fastighetsbranschen som en handlingskraftig och målmedveten person med ett dokumenterat kunnande inom bostadsbyggande, långsiktig och hållbar förvaltning samt projektutveckling i tidiga skeden, säger Angelica Kjellberg, koncernchef, Ivar Kjellberg AB.

Med en stolt byggmästartradition som grund har Ivar Kjellberg Fastighets AB genom ett långsiktigt fastighetsägande och stort kundfokus under många år varit ett av de bostadsföretag i Sverige som har flest nöjda hyresgäster.

Mikael Jansson ser fram emot det spännande uppdraget som vd på Ivar Kjellberg Fastighets AB.

– Det är med stor entusiasm som jag tillträder som vd för Ivar Kjellberg Fastighets AB. Alla som arbetar på Ivar Kjellberg har ett engagemang och en kompetens som gör uppdraget väldigt spännande. Jag ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med vårt starka team och har som alltid fokus inställt på goda affärer, förvaltning med kvalitet och nöjda kunder, säger Mikael Jansson.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige