Image

ISS tecknar nytt FM-avtal med Skanska

Bolag ISS och Skanska Sverige har tecknat ett nytt avtal om FM-tjänster, vilket innebär en fortsättning av ett redan starkt strategiskt partnerskap i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Publicerad den 31 Maj 2016

ISS har levererat Facility Management-tjänster till Skanska Sverige sedan 2013. Det fortsatta samarbetet stärker ISS position i Sverige inom service till tjänsteföretag.
ISS integrerade serviceleverans till Skanska omfattar reception, servicecenter, säkerhet, konferensservice, post, vaktmästeri, restauranger, café, lokalvård, drycker, frukt, avfallshantering och invändigt fastighetsunderhåll.

Avtalet, som träder i kraft 1 december 2016, är tecknat på 4 år med möjlighet till förlängning med 12 månader i taget. Det är unikt i sitt slag genom att parterna skapar en gemensam målbild och en samarbetsform som innebär hög transparens.
Målsättningen i avtalet är ett långsiktigt partnerskap som ska bidra till en hög kundnöjdhet bland Skanskas medarbetare och deras kunder med fokus på brukarna och en ständig utveckling av leveransen.

-Vi är väldigt stolta och glada över att Skanska ger oss förnyat förtroende som leverantör. Avtalet ger oss möjligheter att stötta ett starkt varumärke inom säkerhetstänkande och hållbarhet. Genom vår serviceleverans vill vi bidra till att stärka Skanska som attraktiv arbetsgivare. Jag är också övertygad om att vår nya samarbetsform kommer att skapa nya värden. Branschen har behov av nya arbetssätt och det nya avtalet kommer att säkerställa detta, säger Jan Sandberg, kontraktschef segment Tjänsteföretag inom ISS.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige