Image
Intea hyr ut lokaler till Halmstad kommun.
Intea hyr ut lokaler till Halmstad kommun. Bild: Castellum

Intea tecknar hyresavtal med Halmstad kommun

Uthyrning Intea och Halmstad kommun har ingått ett femårigt hyresavtal avseende verksamhetsanpassade kontorslokaler om cirka 4 600 kvadratmeter på Larsfridsområdet i Halmstad.
Publicerad den 30 Juni 2022
Annons
Image

Halmstad kommun har varit hyresgäst på området i andra lokaler sedan 2015 och väljer i och med det nya hyresavtalet att utöka förhyrningen med 1 100 kvadratmeter. Det årliga hyresvärdet uppgår till 6,8 miljoner kronor (tidigare 5,3 miljoner kronor) och avtalet löper till slutet av det fjärde kvartalet år 2027. Förhyrningen omfattar delar av fastigheten Fanan 66, belägen på Linjegatan 8–10. I lokalerna, som i dag är vakanta, kommer kommunal vuxenutbildning att bedrivas.
– Det är glädjande och positivt för området att Halmstad kommun väljer att utöka förhyrningen och stanna kvar på området i ytterligare fem år. Nu väntar renovering och anpassning av lokalerna, säger Johanna Tideman, platschef på Intea Halmstad.

Inflyttning är beräknad till årsskiftet 2022/2023.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige