Image
Intea hyr ut på Campusområdet i Östersund.
Intea hyr ut på Campusområdet i Östersund. Bild: Intea Fastigheter

Intea hyr ut på Campusområdet i Östersund

Uthyrning Region Jämtland Härjedalen har tecknat ett sexårigt respektive ett femårigt avtal om att hyra sammanlagt 1 750 kvadratmeter specialanpassade lokaler på Campusområdet i Östersund.
Publicerad den 21 Maj 2019
Annons
Image

Lokalerna används för Region Jämtland Härjedalens tandvård- samt specialistvård. Under hösten har lokalerna anpassats efter hyresgästens behov och omfattar nu folktandvård, akuttandvård samt specialistvård. I de specialanpassade ytorna bedrivs logopedverksamhet och operationsavdelning med två operationssalar. Hyresgästen har tillträtt lokalerna.
– Intea fortsätter att utveckla Campusområdet med visionen att skapa ett attraktivt område som lockar såväl hyresgäster som kringboende. Efter en bra dialog och ett nära samarbete med regionen är vi stolta över att kunna erbjuda funktionella och centralt belägna lokaler för såväl tandvård som specialistvård i Östersund, säger Jerker Häggström, vd för Intea Östersund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det fördjupar bostadskrisen – stadsbyggnadsrådet svarar

Bostäder Bostadsbristen i Stockholm är påtaglig. Trots det går byggandet långsamt. I en intervju med Fastighetssverige identifierar stadsbyggnadsborgarrådet Joakim Larsson (M) tre problem som måste lösas för att åter få upp byggtakten i rätt nivå.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY