Image

Ingrid Carlman till Fasticon Kompetens

Karriär Ingrid Carlman tillträder den 3 april tjänsten som rekryteringschef i region Öst på Fasticon Kompetens.
Publicerad den 29 Mars 2018
Ingrid Carlman. Bild: Fasticon Kompetens
Ingrid Carlman.

Hon har lång och gedigen erfarenhet av bemanning, kompetensförsörjning och rekrytering efter nästan 20 år på Manpower, där hon har haft ett flertal ledande positioner.

- Vi är väldigt glada över att vi har kunnat knyta till oss Ingrid. Hon är en resultatinriktad person med goda ledaregenskaper och lång erfarenhet av både uthyrning och rekrytering. Jag är övertygad om att Ingrid är rätt person att leda rekryteringsteamet, säger Suzanna Öckert, regionchef Öst på Fasticon Kompetens.

Ingrid Carlman:
- Det ska bli jättespännande att få arbeta dedikerat mot fastighetsbranschen. Fasticon Kompetens är ett intressant bolag med stora utvecklingsmöjligheter och jag ser fram emot att bli en del av bolagets tillväxtresa.

Rekryteringsteamet har den senaste tiden fyllts på ytterligare:

Linnéa Nilsson, med erfarenhet från bland annat Academic Work, har anställts som rekryteringskonsult

Vanessa Personne och Jennica Klaman, som tidigare har varit researchkonsulter på Fasticon Kompetens, tar nu steget upp och blir rekryteringskonsulter.

Parastoo Afsharian och Connie Larin är nya researchkonsulter.

- Det känns väldigt stimulerande med flera nya ansikten i vårt rekryteringsteam. Det är stor efterfrågan på våra tjänster och vi planerar att anställa ytterligare seniora rekryteringskonsulter inom kort, säger Suzanna Öckert.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY