Image

Industrihus tecknar flera nya hyreskontrakt

Uthyrning Industrihus har tecknat fem nya hyreskontrakt.
Publicerad den 17 Augusti 2015

- Att friskvård ligger i tiden ser även vi på Industrihus, säger bolagets vd Bosse Karlsson.

Muskelfabriken är ett lokalt crossfit-gym där verksamheten nu är i full drift i fastigheten Fältmätaren 15 på industriområdet Hälla i Västerås.

Även den starkt expanderande kedjan Puls & Träning som har cirka 45 anläggningar i Sverige tecknar kontrakt i fastigheten Lasse Färnlöfs Plats 1 som håller på att uppföras vid det nya bostadsområdet på öster Mälarstrand i Västerås.

- I denna fastighet har vi dessutom flera spännande hyresgäster kontraktsklara, kan dock inte i nuläget avslöja vilka. Dessutom så finns fortfarande möjligheten för intresserade att hyra kontor och kioskverksamhet. Fastigheten kommer vara uppförd till våren 16, säger Bosse Karlsson.

Förutom dessa ovan företag så har Industrihus även tecknat nya hyreskontrakt med företagen Mark & Infra Sverige, Gripheim och M.EK.

- Det rör på sig riktigt bra nu och samtliga dessa företag är för oss nya tillskott vilket är trevligt. Efterfrågan på Hälla industriområde är fortsatt stark och vi märker intressen från företag ifrån andra orter som vill etablera sig i Västerås, avslutar Bosse.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige