Image

Industrihus renodlar - säljer fastighet i Västerås

Transaktioner Industrihus i Västerås säljer fastigheten Slånbäret 2 i Västerås.
Publicerad den 15 December 2014

Slånbäret 2 är en mindre kontorsfastighet på området Bellevue i Västerås.

- Skälet är att Industrihus vill satsa fullt ut på andra typer av fastigheter på dom östra stadsdelarna i Västerås, där Industrihus har flera affärer på radarn. Vi följer vår plan och avyttrar denna fastighet för att kunna växa ännu mer på Hälla-området, både med förvärv och utveckling av befintligt bestånd. Efterfrågan på lokaler är stark och vi har många bra förfrågningar som vi vill landa, säger vd Bosse Karlsson.

Ägarbytet sker den 15 jan 2015 och ny ägare till Slånbäret 2 blir Aros Kronan AB som är ett lokalt fastighetsbolag i Västerås.

Hockeystjärnan Nicklas Lidström gick nyligen in som delägare i Industrihus i Västerås.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige